Projecten

Meest voorkomende projecten;

 • Woningrenovatie b.g. compleet
 • Tuinkamer/aanbouw voor uitbreiding woonkamer
 • Dakopbouwen/kapellen en nokverhogingen
 • Badkamerverbouwingen
 • KeukenverbouwingenComplete woningen,zowel alleen ruwbouw als complete turn key projecten

 • 1.project v.Lieshout.

   

  bijna geheel houten skeletbouw op geheide fundering. Uitdaging hier is een geluidsdichte ruimte maken (doos in doos konstruktie),zodat er in de nieuwe ruimte gitaarles gegeven kan worden zonder storende geluiden van buitenaf en geen storende geluiden worden doorgegeven aan de rest van de woning.

  Door voor een kontrastkleur steen te kiezen staat deze ruimte geheel op zichzelf,en behoort toch tot de hoofdbouw.Het gehele project is in de winter gerealiseerd,terwijl er binnen in de bestaande woning geheel geen overlast was en het gezin normaal kon blijven wonen.

  Inhoud nieuwbouw 120 m3 met 20 m2 overkapping,bouwtijd 6 weken geen bouwtijdoverschrijding.


   

  Lightbox Image

  Lightbox Image

   

 • 2.project Agema.

  Woningaanpassing voor fam.Agema.
  Keuken compleet gerenoveerd en aangepast aan mevrouw vanwege handicap.
  Slaapkamer/berging omgebouwd tot slaapkamer / badkamer met eigen ingang.
  Complete b,g, drempelloos gemaakt.
  Als eerste de badkamer slaapkamer aangepakt zodat fam.agema toch nog gebruik van keuken kon blijven maken. Slapen moest boven.toen badkamer en slaapkamer klaar waren is keuken geheel aangepast incl.nieuwe tegelvloer en stucwerk/electra.Daarna nieuwe aangepaste keuken geplaatst.
  Deel 1 90 m3 bouwtijd 3 weken deel 2 30 m3 bouwtijd 2 weken geen bouwtijdoverschrijding.


  Lightbox Image   Lightbox Image   Lightbox Image

  Lightbox Image    Lightbox Image    Lightbox Image

 • 3.project Sabel.

  Grote nieuwbouw achter en langs bestaande woning.Deels tuinkamer(achterzijde)met bijkeuken en extra toilet , en deels speel-studeerkamer (zijkant).
  Project werd eerst wind en waterdicht gemaakt alvorens de doorbraak naar de bestaande bouw werd gemaakt. Gezin 9(met 3 Kinderen) kon zo lang in bestaande woning buiten de bouwperikelen blijven. Nadat de doorbraak was gerealiseerd werd in 2 weken de bestaande bouw met renovatie aangepakt waarna de woning binnen 8 weken opgeleverd werd.
  Nieuwbouw 110 m2 bouwtijd 8 weken niet overschreden.

  Lightbox Image

  Lightbox Image

  Lightbox Image

  Lightbox Image

   

   

   

 • 4.project v.Geel.

  2 complete nieuwbouwwoningen in oude stijl 1 vakantiehuis met grote tuinkamer,1 huis in centrum met oude zeeuwse uitstraling.
  Woning 1;
  Vakantiewoning van +/-500 m3 .Eerst oude woning gesloopt,daarna in wintertijd begonnen aan de nieuwbouw.
  Vanaf moment dat grondwerk klaar was,is de ruwbouw van de woning (dwz wind en waterdicht) binnen 10 weken opgeleverd.
  Na de ruwbouwfase is de woning ook nog door VHM Bouw afgebouwd.In het geheel was de bouwtijd hier 18 weken.Woning is traditioneel opgezet met een bijbouw van houtskelet.Er werd voor een oude uitstraling gekozen in het ontwerp en i.s.m. VHM bouw is naar materialen gezocht die wel nieuw zijn,maar oud lijken.Een voorbeeld hiervan zijn bv.de keramische stormpan en de roedeverdeling in de kozijnen.

  Lightbox ImageLightbox Image Lightbox ImageLightbox Image Lightbox ImageLightbox Image Lightbox ImageLightbox Image Lightbox Image

  Woning 2;
  Woning in oud centrum van Retranchement(provincie Zeeland)
  Oude voor en zijgevel zijn behouden tijdens sloop,wel zijn nieuwe kozijnen en gevelbetimmering geplaatst.Verder is woning compleet nieuw incl.alle vloeren en kapplan.
  Voor de ruwbouw van deze woning was 15 weken gecalculeerd, er is begonnen in de winter ,maar toch geen bouwtijdoverschrijding.Grootte van woning +/- 650 m3

  Lightbox ImageLightbox Image Lightbox ImageLightbox Image Lightbox Image Lightbox Image